Чт, 2024-04-25, 02:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:23
Бойовики посилюють обстріли на Донецькому напрямку. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу зафіксовано 42 обстріли, з них 29 - на Донецькому, 12 - на Маріупольському та 1 на Луганському напрямків.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Світлодарській дузі ворог 6 разів обстріляв опорні пункти сил АТО в Зайцевому - з мінометів калібру 120 і 82 мм та гранатометів і кулеметів, а в Новгородському та Майорську - з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Позиції поблизу Луганського, Пісків та Верхньоторецького російські найманці обстріляли з АГС та кулеметів великого калібру. А укріплення поруч з Авдіївкою - з міномета та АГС.

На Маріупольському напрямку в районі Новотроїцького близько 19.00 бойовики з танку випустили по позиціях сил АТО 18 снарядів та 25 мін з мінометів калібру 82 мм.

Захисників Мар’їнки, Красногорівки, Широкиного та Талаківки російські терористи обстріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Також повідомляється, що українські бійці в окремих випадках відкривали вогонь у відповідь на обстріли російських окупантів зі стрілецької зброї та гранатометів.

Як повідомлялося, Авдіївка та її східні околиці залишалася найгарячішою точкою в зоні АТО минулого тижня. Так, 10 березня українські військовослужбовці відбили напад двох диверсійно-розвідувальних груп у районі Авдіївки і Троїцького. Раніше, 9 березня, в штабі АТО повідомили, що поблизу Авдіївки бойовики, переодягнуті у форму ЗСУ, вчинили інсценовану атаку в напрямку Ясинуватської транспортної розв'язки з метою дискредитації українських військових. Крім того, повідомлялося, що складна обстановка зберігається на Світлодарській дузі, по периметру окупованої Горлівки, а також на ділянці фронту Авдіївка - Опитне - Піски.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 892 | Додав: adminA | Теги: бойовики, обстріли, донецький напрямок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]