Пт, 2024-03-29, 11:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:47
Бойовики притихли: в "гарячих точках" зони АТО не було обстрілів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Вчора обстановка на сході України продовжила стабілізуватися. Вперше за багато днів було тихо в багатьох "гарячих точках" – у Станиці Луганській, Щасті, Золотому, Попасній, Мар’їнці та на всьому Маріупольському напрямку не було жодного обстрілу. За фактами, які повідомив сьогодні на брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, вже другий день поспіль противник не застосовує важке озброєння, міномети та бронетехніку.

На луганський напрямку неспокійно було лише на північ від Бахмутської траси. Поблизу Трьохізбенки бойовики провели 15-хвилинний обстріл з гранатомета. Вогонь вівся з протилежного боку Сіверського Донця. Короткотривала збройна провокація противника відбулася між Слов’яносербськом і Кримським.

На донецькому напрямку було відносно неспокійно поблизу Світлодарської дуги. На наших передових позиціях у Лозовому і Луганському відбулося до 7 ворожих провокацій з використанням стрілецької зброї і гранатометів.

Поблизу Горлівки зафіксовано лише один збройний інцидент – у сел. Кірове Дзержинської міськради, де противник відкрив вогонь зі стрілецької зброї.

Між Горлівкою і Ясинуватою вчора було тихо.

Поблизу Донецька вчора бойові дії велися лише на передовій лінії оборони Авдіївка – Піски. Вогонь відкривався у темну пору доби.

На маріупольському напрямку вчора не було жодного ворожого обстрілу. Водночас 2 наших військовослужбовців підірвалися на розтяжках у ході виконання бойових завдань.

Вчора в зоні АТО було зафіксовано 5 польотів ворожих БПЛА.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців немає, 5 – було поранено.

Напередодні прес-центр повідомляв, що бойовики практично дотримувалися режим припинення вогню. Протягом минулої доби на передовій бойовики суттєво зменшили кількість обстрілів українських позицій. При цьому Лисенко зазначив, що в штабі не знають, з чим пов'язано вчорашнє різке зменшення бойовиками провокаційних обстрілів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 954 | Додав: adminA | Теги: гарячі точки зони АТО, бойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]