Пт, 2024-03-29, 09:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:34
Бойовики продовжують порушувати перемир’я на всій лінії зіткнення - ООС
Інші останні Надзвичайні новини

ООС: Бойовики продовжують порушувати перемир’я на всій лінії зіткнення

Упродовж минулої доби противник 17 разів відкривав вогонь по позиціях підрозділів ООС.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Російські окупаційні війська продовжують порушувати встановлене перемир’я на всій лінії зіткнення.

Ворог вів вогонь із застосуванням переважно гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, озброєння БМП та протитанкових керованих ракет. Заборонена Мінськими домовленостями зброя не застосовувалась.

На луганському напрямку неспокійно було в районі населеного пункту Кримське, де ворог застосовував БМП, ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Минулої доби противник також проявив себе на світлодарському напрямку. Там українські позиції обстрілювалися із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у районі населеного пункту Новозванівка.

На донецькому напрямку ворог виявив активність, використовуючи озброєння БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю біля Авдіївки, Катеринівки, Красногорівки та Троїцького.

Неспокійно було на маріупольському напрямку, де вже вкотре спостерігалася найбільша кількість ворожих провокацій. У районі населених пунктів Широкине, Павлопіль, Лебединське та Харчовик російські найманці відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а по захисниках Водяного, зокрема, противник застосував протитанкові керовані ракети.

"Підрозділи Об’єднаних сил надійно утримують займані рубежі, неухильно дотримуються режиму припинення вогню і не піддаються на провокації ворога", - йдеться у повідомленні штабу ООС.

Не зважаючи на оголошене перемир’я, бойовики російських окупаційних військ упродовж поточної доби два рази відкривали вогонь по українських позиціях.

Так, ворог на луганському напрямку здійснив провокацію у районі населеного пункту Кримське, відкривши вогонь з озброєння БМП та заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібром 82 мм. На маріупольському напрямку з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї були обстріляні захисники Водяного.

Минулої доби та у поточну втрат серед захисників України немає.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 840 | Додав: adminA | Теги: ООС, бойовики, вся лінія зіткнення, обстріли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]