Ср, 2024-04-24, 07:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:35
Бойовики системно обстрілюють сили АТО біля Троїцького. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Бойовики знову застосовували стрілецьку зброю, гранатомети та великокаліберні кулемети.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

Збройні провокації проти ЗСУ загарбники здійснювали в районі Пісків, Опитного, південніше Авдіївки, а також біля Новгородського, Зайцевого та Майорська.

По опорних пунктах сил АТО неподалік Троїцького, що у Ясинуватському районі Донецької області, бандити і далі систематично бити з підствольних гранатометів.

Неспокійно було й на Луганщині. З автоматичних станкових гранатометів противник відкривав вогонь у бік позицій ЗСУ неподалік Кримського та Трьохізбенки.

З початку цієї доби проросійські бойовики вкотре зі стрілецької зброї та підствольних гранатометів вели вогонь у напрямку Новгородського, з великокаліберних кулеметів – південніше Авдіївки.

Впродовж ночі тихо було лише на Маріупольському напрямку.

Напередодні повідомлялося, що на околиці міста Горлівка внаслідок бойових дій загинув один український військовослужбовець. Крім того, на Світлодарській дузі противник застосував важке озброєння - наші позиції поблизу с. Троїцьке було обстріляно з танка.

А прес-центр штабу АТО повідомляв, що ситуація в зоні проведення АТО знову загострилася - впродовж минулої доби бойовики 35 разів порушували умови перемир'я уздовж всієї лінії розмежування. Крім того, поблизу Семигір'я відбулося бойове зіткнення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 782 | Додав: adminA | Теги: бойовики системно обстрілюють сили | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]