Пт, 2024-03-29, 00:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:27
Бойовики ведуть обстріли на всіх напрямках. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою - починаючи з 18.00 минулого вечора по теперішній час бойовики відкривали вогонь 30 разів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook. Зокрема, 15 раз терористи вели неприцільний вогонь на Донецькому напрямку.

З озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь у бік Авдіївки, Невельського, Троїцького і Красногорівки. На Артемівському напрямку з мінометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - по Луганському, Зайцевому і Майорському. У районі Майорського були застосовані також 82-мм міномети.

Крім того, бойовики вели прицільний вогонь з 82-мм мінометів по українських позиціях поблизу Троїцького, зі стрілецької зброї - по позиціях поблизу Гранітного і Широкиного.

Нагадаємо, 8 листопада група бойовиків у кількості приблизно 20 осіб намагалася штурмувати українські позиції поблизу Майорська (Донецька область). Отримавши адекватну відсіч, бойовики залягли і спробували вийти з бою, забравши поранених і вбитих під прикриттям мінометного вогню.

10 листопада диверсанти намагалися атакувати позиції українських військових у районі Новозванівки (Луганська область).

11 листопада президент Петро Порошенко повідомив, що військовослужбовці мають наказ давати відсіч ворогу у разі загрози їхньому життю.

12 листопада стало відомо, що російська сторона готує псевдоматеріали про "геноцид Україною російськомовного населення Донбасу", зокрема про нібито знищення українськими військовими близько 500 жителів села Сокільники Луганської області.

15 листопада українська сторона попередила місію ОБСЄ, що у разі подальшої ескалації ситуації на Донбасі сили АТО готові повернути на першу лінію оборони відведену артилерію.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 939 | Додав: adminA | Теги: бойовики, обстріли, всі напрямки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]