Пт, 2024-04-26, 01:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:36
Бойовики ведуть провокаційні обстріли в районі Маріуполя. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Учорашній вечір російсько-терористичні найманці розпочали з обстрілів наших позицій на Луганському напрямку поблизу Трьохізбенки із 82-міліметрових мінометів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр АТО.

Як зазначається, на Донецькому напрямку терористи вели неприцільний вогонь із гранатометів та стрілецької зброї по Пісках, Авдіївці та Троїцькому. А поблизу Маріуполя – провокаційний вогонь по наших позиціях у районі Богданівки.

Окрім того, за даними прес-центру, в районі Горлівки, на території, підконтрольній бойовиками, весь ранок, 12 листопада, чути гучні вибухи.

Разом з тим, згідно з повідомленням, у Сватовому військові сапери продовжують щодня усувати наслідки катастрофи. За вчорашній день очищено близько 1 гектара території, вже знищено 3418 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, в штабі АТО заявляють, що терористи активізувалися по всій лінії розмежування. Серед гарячих точок - Щастя, околиці Горлівки, Широкине і район Донецького аеропорту.

8 листопада група бойовиків у кількості приблизно 20 осіб намагалася штурмувати наші позиції в районі Майорська (Донецька область). Отримавши адекватну відсіч, бойовики залягли і спробували, забравши поранених і вбитих, вийти з бою під прикриттям мінометного вогню.

10 листопада диверсанти намагалися атакувати позиції українських військових біля Новозванівки (Луганська область).

Секретар РНБО України Олександр Турчинов попереджав, що у разі продовження провокацій з боку бойовиків на сході країни Збройні сили України припинять відведення озброєнь і військової техніки.

11 листопада президент Петро Порошенко заявив, що у військовослужбовців, які несуть службу на Сході, є наказ давати відсіч ворогові в разі загрози їхньому життю. Порошенко підкреслив, що це лише оборонні дії, і, незважаючи на провокації проросійських бойовиків, які до них спонукають, Україна неухильно виконує домовленості задля встановлення миру.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 867 | Додав: adminA | Теги: бойовики, Маріуполь, провокаційні обстріли | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]