Сб, 2024-04-20, 11:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:20
Бойовики влаштовують нічні загострення. Сили АТО не дають розгулятися. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу російські окупаційні війська 54 рази відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО, в тому числі із забороненої Мінськими домовленостями зброї. Про це сьогодні зранку, 2 серпня, у своєму Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, 36 ворожих обстрілів зафіксовано на Донецькому, 14 на Маріупольському та 4 на Луганському напрямках.

На Донеччині на ділянці Авдіївка - Красногорівка та в районі Троїцького ворог застосував 120-мм міномети та великокаліберні кулемети. Крім цього, противник використовував 82-мм міномети, гранатомети та стрілецьку зброю поблизу Авдіївки, Майорська, Новгородського, Зайцевого, Нижнього Лозового та Опитного.

З настанням темної пори доби противник на цих напрямках активізувався. У Луганському, Зайцевому та Майорську українські військові змушені були відповісти вогнем. У Нижньому Лозовому ворог пустив у хід бронетехніку.

На Маріупольському напрямку було неспокійно у Широкиному, де окупанти задіяли бойові машини піхоти, також били по укріпленням українських захисників із 120- та 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Крім того, гранатометний вогонь ворог вів у Новомихайлівці. В Гнутовому та Красногорівці відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї.

На Луганщині у Кримському, Лопаскиному та Попасній супротивник вів вогонь з гранатометів. Позиції у Кримському також потрапили під мінометний обстріл та снайперський вогонь.

Нагадаємо, 30 липня біля Мар'їнки дві диверсійні групи окупантів вчинили спробу прориву.

31 липня силовики відбили атаку біля Богданівки. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 831 | Додав: adminA | Теги: сили АТО, нічні загострення, бойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]