Чт, 2024-04-25, 13:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:28
Бойовики з важкої артилерії обстрілюють Водяне. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Минулої доби загалом зафіксовано 20 обстрілів з боку бойовиків із застосуванням забороненої Мінськими домовленостями великокаліберної артилерії та мінометів. Про це сьогодні зранку, у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку російсько-окупаційні війська зі 120-міліметрових мінометів обстрілювали Чермалик та Широкине, а з 82-міліметрових – Красногорівку. По Новотроїцькому вогонь вів снайпер. Гранатомети та стрілецьку зброю ворог використовував поблизу Лебединського, Славного та Павлополя.

На Донецькому напрямку зі 152- та 122-міліметрової артилерії окупанти обстрілювали Водяне. З мінометів калібром 120 і 82 міліметри - Верхньоторецьке. З озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Авдіївку та Луганське.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів на лінії розмежування. Документом передбачено розведення сил і засобів у Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня відведення здійснено в Петровському, а 9 жовтня мало пройти в Станиці Луганській.

Разом з тим голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що заплановане на неділю, 9 жовтня, відведення підрозділів Збройних сил України в Станиці Луганській не відбудеться.

У штабі АТО заявили, що ватажки бойовиків ОРДЛО не бажають виконувати Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил біля станиці Станиці Луганської.

17 листопада ОБСЄ зафіксувала рекордну з початку року кількість обстрілів на Донбасі.

26 листопада бойовики вкотре зірвали розведення сил біля Станиці Луганської.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 857 | Додав: adminA | Теги: обстріл, бойовики, Водяне, важка артилерія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]