Чт, 2024-03-28, 20:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

07:10
Бойовики застосовують БМП і гранатомети. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу бойовики 54 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це cьогодні зранку 28 жовтня прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 34 провокації проти сил АТО.

Бойовики обстріляли підрозділи Збройних Сил України з кулеметів великого калібру, гранатометів і стрілецької зброї в Гранітному і Талаківці, а в районах Тарамчука, Павлопіля, Новотроїцького та Славного - застосував міномети калібрів 82мм і 120мм.

По українським силам в Мар'їнці, Красногорівці і Широкиному терористи вели вогонь з озброєння БМП, мінометів обох калібрів, кулеметів і гранатометів, а в Водяному - зі ствольної артилерії 152 калібру і мінометів калібру 120 мм.

На Донецькому напрямку бойовики 17 раз порушували режим тиші.

"Під час провокацій українських захисників у Зайцевому, Опитному, Майорську та шахті Бутівка противник використовував кулемети, гранатомети, міномети різних калібрів, в районі Авдіївки – зброю усіх калібрів, зокрема, артилерію 152мм", - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку сепаратисти 3 рази стріляли по силах АТО. У районах Новоалександрівки і Станиці Луганської бойовики застосовували стрілецьку зброю.

Нагадаємо, 21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів на лінії розмежування. Документом передбачено розведення сил і засобів у Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня відведення здійснено в Петровському, а 9 жовтня мало пройти в Станиці Луганській.

Разом з тим голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що заплановане на неділю, 9 жовтня, відведення підрозділів Збройних сил України в Станиці Луганській не відбудеться.

У штабі АТО заявили, що ватажки бойовиків ОРДЛО не бажають виконувати Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил біля станиці Станиці Луганської.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 741 | Додав: adminA | Теги: бойовики, БМП і гранатомети | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]