Пт, 2024-04-19, 17:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:33
Бойовики застосовують заборонені міномети. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Після відносного затишшя і зменшення кількості обстрілів протягом дня, з настанням сутінків бойовики активізували обстріли позицій сил АТО.

Про це йдеться на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook.

"Порушуючи чинні Мінські угоди, російські найманці обстріляли позиції ЗСУ поблизу Луганського та опорний пункт "Зеніт" на околицях Авдіївки з мінометів калібру 82 мм та випустили при цьому 4 міни", - наголошується в повідомленні.

По опорних пунктах українських бійців поблизу Зайцевого, Майорська і Авдіївки бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів і гранатометів, а по силах АТО в Мар'їнці - зі стрілецької зброї.

Під снайперським вогнем бойовиків опинилися позиції поблизу Майорська і Луганського.

Всього за минулу добу зафіксовано 27 обстрілів позицій ЗСУ, 21 - на Донецькому і 6 - на Маріупольському напрямах. Опівночі обстріли позицій ЗСУ припинилися.

Раніше в штабі повідомляли, що за минулу добу внаслідок бойових дій двоє бійців, рухаючись на вантажівці, загинули, підірвавшись на міні, ще двоє зазнали поранень під час обстрілів під Луганським і Авдіївкою. Зазначалося, що бойовики не припиняють обстрілювати з великокаліберних мінометів і артилерії позиції сил АТО по всьому фронту.

Крім того, за даними прес-центру АТО, активізувались снайпери ворога поблизу Невельського, Ленінського і Красногорівки. А волонтерський проект "Повернись живим" повідомив, що на Дебальцевському напрямку ворог на 10 км підтягнув артилерію.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 809 | Додав: adminA | Теги: заборонені міномети, бойовики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]