Чт, 2024-04-25, 10:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:19
Бойовики застосували міномети на всіх напрямках - доба в АТО
Інші останні Надзвичайні новини

Загалом за минулу добу терористи 35 разів порушили перемир’я.

Увечері 16 вересня терористи активізували обстріл позицій ЗСУ, поодиноко використовуючи при цьому міномети різних калібрів. Про це йдеться у зведенні штабу АТО за минулу добу.

«Увечері бойовики тричі з міномету калібру 82 міліметри, гранатометів, стрілецької зброї били по наших захисниках у районі Авдіївської промзони. Також на Донецькому напрямку під ворожий обстріл потрапили укріплення сил АТО біля Майорська та Пісків. На Приморському напрямку з 82-міліметрових мінометів ворог відкривав вогонь на підступах до Широкиного та Павлополя. А факти застосування противником гранатометів зафіксовані біля Богданівки, Водяного, Старогнатівки», - йдеться у повідомленні.

«Неспокійно було і на Луганському напрямку. Тут ввечері і вночі бойовики тричі били з мінометів різних калібрів по наших укріпленнях на околицях Кримського. Міномети калібру 120 та 82 міліметри окупанти застосовували і біля Новотошківського», - додали в штабі.

Також повідомляється, що загалом за минулу добу незаконні збройні формування 35 разів порушили перемир’я.

«У ході майже половини обстрілів наших позицій сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Втрат серед українських військових немає», - підсумували в прес-центрі.

Нагадаємо, позаминулої доби бойовики на Донбасі 30 разів відкривали вогонь у напрямку українських військ, у результаті чого один військовий ЗСУ отримав поранення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 790 | Додав: adminA | Теги: бойовики, всі напрямки, доба АТО, міномети | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]