Пт, 2024-04-19, 02:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:40
Бойовики збільшили число обстрілів, 1 військовий ЗСУ загинув - доба в АТО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу в зоні проведення АТО бойовики збільшили число обстрілів на всіх напрямках. Всього сепаратисти 30 разів відкривали вогонь.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

В результаті обстрілу один український військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення.

На Донецькому напрямку бойовики зі сторони селища Калинове били по українських позиціях в Троїцькому з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, БМП.

Крім того бойовики застосували міномети калібру 120 і 82 мм, заборонені мінськими домовленостями. У відповідь сили АТО відкривали вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів. Також терористи обстрілювали українські опорні пункти в районі Авдіївки.

На Маріупольському напрямку з мінометів калібру 82 мм бойовики відкривали вогонь по селищам Березове і Новомихайлівка. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вони били по Красногорівці, Талаківці, Водяному, Гнутовому, Павлопілю.

Близько 21:00 в результаті обстрілу з 82 мм міномета опорних пунктів сил АТО в селищі Мар'їнка був поранений український військовий.

На Луганському напрямку після 18.00 бойовики зі стрілецької зброї і гранатометів тричі били по Новозванівці. Близько 21:00 терористи випустили 5 мін калібру 120 мм по Станиці Луганській.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 746 | Додав: adminA | Теги: бойовики, обстріли, доба АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]