Чт, 2024-04-25, 23:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:26
Бойовики збільшили кількість обстрілів. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Минулої доби окупанти значно збільшили інтенсивність обстрілів позицій ЗСУ, зосередивши вогонь з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї на Маріупольському напрямку. Загалом зафіксовано 39 обстрілів. Про це сьогодні зранку, 16 грудня у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку зі 120- та 82-міліметрових мінометів вони вели вогонь по Талаківці та Широкиному. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстрілювали Богданівку, Гнутове, Павлопіль, Водяне, Широкине, Мар’їнку, Новотроїцьке, Талаківку, Старогнатівку. З озброєння БМП стріляли по Водяному, а по Новотроїцькому та Гнутовому вогонь вели снайпери.

На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали Луганське та Авдіївку з гранатометів та стрілецької зброї.

На Луганському напрямку з тих же видів озброєння обстріляли Станицю Луганську, Богуславське, Катеринівку, Старий Айдар та Новозванівку. По Новоолександрівці неодноразово вогонь вів БТР.

Нагадаємо, 14 грудня окупанти обстріляли пункти пропуску "Майорськ" і "Станиця Луганська" - загинув мирний житель.

Довідка

21 вересня в Мінську було підписано Рамкове рішення Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі про розведення сил і засобів на лінії розмежування. Документом передбачено розведення сил і засобів у Золотому, Петровському та Станиці Луганській.

1 жовтня розведення сил відбулося в Золотому, 7 жовтня відведення здійснено в Петровському, а 9 жовтня мало пройти в Станиці Луганській.

Разом з тим голова Луганської ОДА Юрій Гарбуз заявив, що заплановане на неділю, 9 жовтня, відведення підрозділів Збройних сил України в Станиці Луганській не відбудеться.

У штабі АТО заявили, що ватажки бойовиків ОРДЛО не бажають виконувати Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил біля станиці Станиці Луганської.

17 листопада ОБСЄ зафіксувала рекордну з початку року кількість обстрілів на Донбасі.

26 листопада бойовики вкотре зірвали розведення сил біля Станиці Луганської. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 823 | Додав: adminA | Теги: бойовики, кількість обстрілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]