Сб, 2024-04-20, 01:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:09
Бойовики зосередилися на Донецькому напрямку. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Ситуація в зоні проведення АТО залишається неспокійною, хоча кількість обстрілів порівняно з минулою добою зменшилася.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"Зафіксовано 57 обстрілів позицій ЗСУ, з них на Донецькому напрямку 46 та 11 - на Маріупольському", - йдеться в повідомленні.

Позиції сил АТО поблизу Зайцевого, Лозового, Майорська, Луганського, Троїцького і Пісків бойовики обстріляли з гранатометів різних калібрів і великокаліберних кулеметів. Із зенітної установки ЗУ-23 терористи вели вогонь по українських позиціях поруч з Луганським.

По опорних пунктах українських військ у районі Мар'їнки, Лебединського та Павлополя бойовики вели вогонь з гранатометів різних калібрів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Близько 20.00 бойовики відкрили неприцільний вогонь з мінометів і випустили по українських опорних пунктах поблизу Опитного 6 мін. По позиціях на шахті "Бутівка" і в районі Авдіївки і Пісків терористи вели вогонь з різних калібрів і великокаліберних кулеметів.

З півночі активність бойовиків значно зменшилася - зафіксовано 2 обстріли позицій ЗСУ зі стрілецької зброї поблизу Мар'їнки і Пісків.

Напередодні повідомлялося, що терористи знову застосували "Гради" на Донецькому напрямку. Зокрема, неприцільно вогнем з РСЗВ-21 "Град" бойовики здійснили обстріл в напрямку опорного пункту сил АТО біля Красногорівки. Стрілянина велася одночасно з двох установок. Всього було випущено більш як 20 реактивних снарядів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 902 | Додав: adminA | Теги: бойовики, донецький напрямок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]