Пт, 2024-03-29, 08:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:34
Brexit-переговори ще не готові до наступного етапу - Туск
Інші останні Новини Європейського Союзу

У переговорах щодо Brexit ще не було досягнуто достатнього прогресу, щоб дозволити їм перейти до наступного етапу обговорення майбутніх відносин, включаючи питання торгівлі.

Про це заявив президент Європейської Ради Дональд Туск, повідомляє Reuters.

Після зустрічі на Даунінг-стріт з прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей, Туск заявив, що він вітає новий конструктивний та реалістичний тон британського уряду: "Це показує, що філософія сидіння на двох стільцях нарешті закінчується - я сподіваюся".

"Ми будемо обговорювати наші майбутні відносини з Великою Британією, коли вже буде так званий достатній прогрес. Сторони працюють, і ми докладаємо всіх зусиль. Але якщо ви запитаєте мене ... то я б сказав, що ще немає достатнього прогресу, але ми над цим будемо працювати", - додав він.

На відміну від позиції Британії, Європейський Союз хоче врегулювати всі питання "розлучення" із Британією, включаючи питання плати Лондона за вихід із блоку, перш ніж почати узгоджувати майбутні торгові відносини.

Нагадаємо, переговірники Великої Британії та Євросоюзу в понеділок розпочали у Брюсселі четвертий раунд переговорів щодо Brexit.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 747 | Додав: adminA | Теги: Brexit-переговори, наступний етап, Туск | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]