Пт, 2024-03-29, 14:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:25
Британка завагітніла від реалістичного 3D порнофільму
Інші останні Новини світу

35-річна британка стверджує, що вже протягом півтора року не займалась сексом. При цьому лікарі визначили в неї вагітність.

Жінка вважає, що з нею сталось якесь медичне диво, наприклад, вона завагітніла від перегляду порно в форматі 3D, де, за її словами, все було дуже реалістично.

Адже вже півтора року Алексіс Меллон розлучена, і відсутність інтимного партнера вона компенсувала переглядом 3D-порно, повідомляє "Газета.ua".

До речі, це вже не перший випадок, коли жінка назвала 3D-порнофільм способом зачаття дитини.

На початку року білошкіра американка народила темношкірого малюка, стверджуючи, що він був зачатий від перегляду 3D-фільму для дорослих.

А ось полька має намір через суд вимагати компенсацію від турецького готелю: її дочка завагітніла, і вона вважає, що єдина можлива причина для цього - вода в басейні, де вони купалися.

Повернувшись з відпочинку на єгипетському курорті, Магдалена Кв'ятковська зрозуміла, що її 13-річна дочка чекає дитину. У своїй скарзі вона стверджує, що під час відпочинку вона стежила за тим, щоб дочка не зустрічалася з хлопцями, і єдиною причиною для вагітності дівчини може бути сперма, яка потрапила з басейну.

Що ж стосується 3D-фільмів, то варто зауважити, що вони приносять також і шкоду здоров'ю. Перегляд фільму в 3D форматі здійснює велике навантаження на зорову систему, аналогічну навантаженню від роботи на комп'ютері й навіть більше. Тому не варто занадто довго дивитися фільми в цьому форматі. Не більше 2-х годин без перерви.

Зазначимо, зйомки першого порнографічного фільму із застосуванням технології 3D почалися у Гонконгу у серпні 2010 року.

Також варто нагадати, що перший в історії тривимірний порнографічний фільм "Секс і дзен 3D: Екстремальний екстаз" побив рекорд "Аватара" Джеймса Кемерона.

Стрічка Стівена Шиу, виробництво якої обійшлося в 3,5 млн доларів, за перші чотири дні показу тільки в Гонконзі зібрала 1,7 млн доларів. Це на кілька десятків тисяч більше, ніж "Аватар".

А ось лідером за кількості пошукових запитів в Google, пов'язаних з 3D-порнографією, виявилася Чехія. На другому місці опинилася Норвегія, на третьому - Фінляндія. І тільки за ними ідуть США, Канада і Великобританія.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1295 | Додав: nowyny | Теги: 3D порнофільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]