Пт, 2024-03-29, 08:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:27
Британський актор Деніел Редкліфф обурений: на туалетний папір помістили його обличчя
Інші останні Новини світу Британський актор Деніел Редкліфф, що зіграв Гаррі Поттера, вкрай незадоволений тим, що у продажу з'явився туалетний папір із його зображенням. Про це пише британська газета Sun.

"Я вже чув про те, що моє обличчя з'явилося на туалетному папері, що справді прикро. Однак я ще не бачив цього (паперу – ред.), і, я не знаю, можливо, це щось на зразок компліменту", - заявив артист, передає "СВІТ КІНО: український погляд".

Він висловив сподівання, що його обличчя не з'явиться на ще чомусь, що змивають в унітаз після використання.

"Обличчя хлопців з "Американського пирога" зображені на презервативах. Я знаю, що можна купити презервативи з Бараком Обамою, хоча у нас їх поки немає… Я нічого не можу вдіяти з торгівлею атрибутикою і просуванням фільмів. Будь-який актор залучений в рекламні компанії, але не в рекламі подібного роду речей", - зазначив Редкліфф.

Раніше Деніел Редкліфф зізнався таблоїду The Sun, що в нього була алергія на першу пару окулярів Поттера.

Зауважимо, що найбільш високооплачуваними акторами Голлівуду у 2009 році стали зірки "Гаррі Поттера". Деніел Редкліфф заробив за той рік приблизно 41 мільйон доларів, посівши у списку Vanity Fair шосте місце. Редкліфф став найбільш високооплачуваним актором Голлівуда.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1183 | Додав: nowyny | Теги: Деніел Редкліфф, Гаррі Поттер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]