Чт, 2024-04-25, 01:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:16
Бронзу командного чемпіонату Європи виграли українські дзюдоїсти
Інші останні Спортивні новини

У неділю в Будапешті завершився командний Чемпіонат Європи з дзюдо, який приніс до чоловічої збірної України черговий комплект нагород. Підопічні Віталій Дуброва програли у півфіналі чинним чемпіонам світу росіянам, а в поєдинку за бронзу впевнено розібралися зі збірною Угорщини.

За підсумками командного Чемпіонату Європи 2013 року володарями бронзи стали Георгій Зантарая та Геворг Геворгян (66 кг), Сергій Дребот (73 кг), Віталій Дудчик і Віталій Попович (81 кг), Кеджау Ньябалі і Станіслав Ретинський (90 кг), Артем Блошенко і Дмитро Лучин (+90 кг), а також наставник чоловічої збірної Віталій Дуброва.

1/8 фіналу: Україна - Австрія 5-0 (Зантарая, Дудчик, Ньябалі, Блошенко, Дребот).

1/4 фіналу: Україна - Німеччина 3:2 (Зантарая, Дребот, Ньябалі - Дудчик, Блошенко).

1/2 фіналу: Україна - Росія 0:5 (Геворгян, Дребот, Дудчик, Ретинський, Лучин).

Матч за бронзу: Україна - Угорщина 4:1 (Зантарая, Дребот, Ньябалі, Лучин - Дудчик)

Нагадаємо, що в останні п'ять років Україна стабільно тримається в когорті кращих збірних Старого Світу - в 2011-му українські дзюдоїсти виграли титул Чемпіонів Європи, а в усі інші роки завершували турніри з бронзовими медалями.

Другий комплект бронзових нагород командного Чемпіонату Європи серед чоловіків дістався Німеччини, а золото, як і минулого року, відправиться до Грузії. У фіналі грузини виграли з рахунком 4-1 у Росії.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1024 | Додав: adminA | Теги: українські дзюдоїсти, бронза командного чемпіонату Європи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]