Сб, 2024-04-20, 12:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:07
"Брудні" передвиборчі перегони прогнозує Кличко, але у своїх силах упевнений
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що не боїться проведення виборів у два тури, але прогнозує, що передвиборчі перегони не обійдуться без бруду і нечесних правил гри. Про це політик сказав в ефірі "5 каналу".

"Долю мера вирішують кияни, а не політики. І я роблю все щиро і чесно, щоби виправдати довіру киян. Я впевнений в собі, навіть якщо буде три тури виборів", - підкреслив Кличко.

Він додав, що зараз розповсюджують чутки про нібито торги навколо двох турів виборів.

"Півтора року тому ми з іншими демократичними силами стояли по один бік барикад, і мені б дуже не хотілося, щоби почалася українська політика з брудними технологіями і чорним піаром. Але, на жаль, ми вже бачимо, як розповсюджують газети, листівки з відверто брехливою інформацією. Тож я очікую нечесних правил гри", - наголосив Кличко.

Раніше мер Києва заявив про готовність взяти участь у місцевих виборах і упевнений у своїй перемозі, незважаючи на закон про проведення виборів у два тури.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 968 | Додав: adminA | Теги: брудні передвиборчі перегони, кличко, силах упевнений | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]