Пт, 2024-03-29, 15:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:49
Буде морозяною новорічна ніч, а до Різдва насипле снігу
Інші останні Прогноз погоди

В Україні новорічна ніч буде по-справжньому зимною, а до Різдва навіть насипле снігу. Про це передає Гідрометцентр.

"Уночі проти 1 січня в Україні очікується мороз 8-14 градусів, а на Сході температура впаде до 18 нижче нуля. У Києві ніч буде ясною - 12 градусів морозу. Антициклон не принесе суттєвих опадів, сніг лише притрусить землю на кілька сантиметрів. У перші дні Нового року морози послабшають і прийдуть рясні снігопади. За два передріздв’яні дні можливі серйозні опади, особливо на півночі країни", - повідомляють синоптики.

Тим часом у Державній службі надзвичайних ситуацій закликають українців бути обережними через погіршення погодних умов, повідомляє прес-служба ДСНС.

Рятувальники закликають дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебування на вулиці.

"Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження", – йдеться у повідомленні.

Водіям також нагадали, що під час ожеледиці на дорозі збільшується гальмівний шлях, тому необхідно обирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу.

"Слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці", - зазначили в ДСНС.

Нагадаємо, цього року синоптики прогнозують "м'яку" зиму.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: різдво, сніг, морозяна новорічна ніч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]