Пт, 2024-04-19, 08:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:14
Cаакашвілі передає Одеський Будинок профспілок під штаб ВМС
Інші останні Новини з регіонів України

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що штаб Військово-морських сил Збройних сил України буде розміщений в Одесі, в будівлі Будинку профспілок.

Про це Саакашвілі сказав під час урочистої церемонії з нагоди святкування Дня ВМС на борту фрегата "Гетьман Сагайдачний", передає УНІАН.

Привітавши присутніх зі святом, голова ОДА повідомив, що рішення про майбутню дислокацію командування та штабу в Будинку профспілок - на Куликовому полі - вже прийнято.

"Ми вели довгі переговори, від нас вимагали масу преференцій, торгувалися, але ми твердо вирішили, що саме в цій будівлі вигорілого торік Будинку профспілок розміститься командування ВМС", - заявив Саакашвілі.

Він акцентував, що не допустить спекуляцій у даному питанні, "набивання кишень деякими чиновниками", а також зазначив, що "профспілки не повинні бути п'ятою колоною".

"Будівля передається за законами воєнного часу", - сказав Саакашвілі, додавши, що військові моряки гідні всілякої поваги і повинні мати прийнятні умови для несення служби.

Нагадаємо, 2 травня 2014 року в Одесі відбулися зіткнення між сепаратистами і проукраїнськими активістами. У центрі міста загинули кілька людей. Після цього проукраїнські активісти прийшли на Куликове поле, де був табір проросійськи налаштованих громадян. Згодом в розташованому на Куликовому полі Будинку профспілок почалася пожежа, під час якої загинули люди. Всього 2 травня постраждали понад 200 осіб, загинули 48 людей.

2 травня 2015 року Федерація профспілок Одеської області розглядала можливість передати місту Будинок профспілок в обмін на іншу будівлю.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1023 | Додав: adminA | Теги: Cаакашвілі, штаб ВМС, Одеський Будинок профспілок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]