Чт, 2024-04-25, 00:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:31
Це наклеп "за кращими рецептами геббельсівської пропаганди"- "Правий сектор" щодо причетності до стрілянини у Слов'янську
Інші останні Кримінальні новини

Будь-які спроби пов'язати "Правий сектор" з нічними подіями у Слов'янську мають лише одну мету - викликати страх у мешканців Східної Україні перед активистами ПС. Про це йдеться у інформаційному повідомленні ПС, розміщеному на сторінці партії у Facebook.

"Партія "Правий сектор" засуджує будь-які спроби осквернити світле Свято Великодня. ПС діє виключно в правовому полі і всі активісти, які хотіли захищати цілісність України, зараз підпорядковані силовим органам держави", - йдеться у заяві.

У партії стверджують, що зіткнулися з "небаченою інформаційною атакою, підкріпленою фальсифікаціями, підступами і маніпуляцією фактів російськими ЗМІ, котрі підконтрольні Кремлю".

У "Правому секторі" також упевнені, що ФСБ намагається скомпрометувати ПС в очах громадян України і всього світу,  "виробляючи наклепницькі матеріали за кращими рецептами геббельсівської пропаганди".

"Правий сектор" не має ніякого відношення до проведення цієї операції в Слов’янську", - наголошують у партії.

Як повідомлялось, МВС заявило, що у Слов’янську внаслідок сутички вночі на 20 квітня одна людина загинула, троє поранені. 

Згодом МЗС РФ повідомило, що за стріляниною у Слов’янську стоїть "Правий сектор".

На думку заступника секретаря РНБО Вікторії Сюмар, задум російських ЗМІ, які заявляють про перестрілку у Слов"янську між нібито "Правим сектором" та ополченцями очевидний, – розгорнути тезу про "громадянську війну" в Україні та здійснити чергову хвилю інформпідготовки до обгрунтування вторгнення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 924 | Додав: adminA | Теги: стрілянини, Слов'янську, Правий сектор, геббельсівської пропаганди | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]