Чт, 2024-04-25, 21:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:58
Цеголко - Росія втручається в президентські вибори в Україні ще до їхнього початку
Інші останні Політичні новини

 Росія втручається в президентські вибори в Україні ще до їхнього початку, – Цеголко

Зазначається, що питання влади в Україні буде вирішувати не Кремль, а український народ.

Заяви президента Росії Володимира Путіна про готовність співпрацювати з "будь-якою новою" владою в Україні є прикладом втручання РФ у виборчий процес. Про це на своїй сторінці у Facebook написав прес-секретар Петра Порошенка Святослав Цеголко.

"Сьогоднішні заяви Путіна є очевидним прикладом його втручання у виборчий процес в Україні, незважаючи на те, що кампанію ще навіть не розпочато", – зазначив Цеголко.

Наголошується, що питання влади в Україні буде вирішувати не Кремль, а український народ.

Цеголко додав, що також є "очевидною неприязнь Путіна до Порошенка як до державного діяча, який зірвав плани Кремля щодо повернення України під контроль Російської імперії".

Раніше президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія буде працювати з "будь-якою новою" владою України для мирного вирішення конфлікту на Донбасі. При цьому Путін не став прогнозувати, чи зміниться ситуація в Україні після виборів. Водночас він виступив проти зустрічей у "нормандському форматі" під час передвиборчої кампанії в Україні, назвавши їх безглуздими. Також президент РФ традиційно для себе звинуватив Україну у "невиконанні мінських угод".

Раніше міністр закордонних справ Німеччини Гайко Маас заявив, що всі зусилля учасників "нормандського формату" спрямовано на розроблення проекту можливої миротворчої місії ООН на Донбасі.

Нагадаємо, вибори в Україні відбудуться до 2019 року: навесні президентські та восени - парламентські.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 756 | Додав: adminA | Теги: в президентські вибори, Росія, Цеголко, україна, втручання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]