Чт, 2024-04-25, 09:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:08
Чемпіон світу - Іван Грищук, Данило Демчишин — бронзовий призер
Інші останні Спортивні новини
З іспанського міста Бенідорм, де триває чемпіонат світу з таеквон-до, надійшли перші чудові новини. Вже в перший день змагань іванофранківець Іван Грищук став чемпіоном світу серед юніорів, а Данило Демчишин — бронзовим призером!

У вазі понад 75 кг Іван Грищук провів п’ять боїв, зі всіх вийшов переможцем і приніс Україні золоту медаль чемпіонату світу. Для заслуженого тренера України Олега Солов’я, який нині також є головним тренером збірної України з таеквон-до, це вже третій чемпіон світу.

Того ж дня у вазі до 62 кг серед юніорів Данило Демчишин здобув бронзову медаль. Він виграв три бої, а в четвертому поєдинку поступився сину легендарного майстра таеквон-до Вім Боса. Як зазначив Олег Соловей, попри поразку, цей бій був дуже рівним.

Ще одна юніорка з Івано-Франківська, Юлія Димашок, на жаль, не змогла дійти до «медальних» поєдинків. У вазі до 50 кг вона перемогла німкеню, а далі програла в бою за вихід до півфіналу суперниці з Ірландії.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1036 | Додав: adminA | Теги: бронзовий призер, Данило Демчишин, Іван Грищук, чемпіон світу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]