Вт, 2024-04-23, 09:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:48
Чемпіонат світу з танців на пілоні виграла 22-річна українка
Інші останні Спортивні новини
22-річна українка Наталія Татаринцева з Дніпропетровська перемогла на World Pole Sport & Fitness Championship 2012. Змагання з пол-денсу відбувалися в швейцарському Цюриху, передає "АТН".

За нагороди турніру змагалися танцюристи з 26 країн. Переможців визначали в чоловічих, жіночих і парних категоріях.

Перше місце у жіночих змаганнях посіла представниця України. Другою стала француженка Лоранс Ілсум. Останнє місце на п'єдесталі дісталося росіянці Поліні Волчек.

Чемпіоном серед чоловіків став представник Франції Кім Мартінес. Друге місце посів Крістіан Лебедєв із Росії. Третє місце залишилося за українцем Олександром Щукіним.

У парних змаганнях найкращим був дует з Угорщини. Представники Великої Британії та Естонії посіли 2-гу та 3-тю позиції відповідно. Танець на пілоні (pole dance, пол-денс, танець на жердині, пілонний спорт) є видом спорту, який поєднує танець з гімнастичними вправами на пілоні (жердині).

Це заняття вважається різновидом фітнесу, яке базується на аеробних та анаеробних вправах і поєднує в собі елементи танцю та акробатичні трюки. Фахівці називають цю дисципліну сумішшю хореографії та спорту. При цьому особливо підкреслюють, що цей вид танців не слід плутати зі стриптизом.

А торік першою серед жінок у цьому турнірі стала представниця Бєларусі Алеся Вазміцель.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1373 | Додав: adminA | Теги: на пілоні, 22-річна українка, чемпіонат світу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]