Сб, 2024-04-20, 15:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:52
Чемпіоном світу за версією WBF став киянин Тимур Ахундов
Інші останні Спортивні новини
У головному бою київського турніру "Бокс на SUPER – швидкості" інтерконтинентальний чемпіон за версією Всесвітньої боксерської федерації (WBF) в напівлегкій вазі киянин Тимур Ахундов став новим чемпіоном WBF, здолавши уродженця Чеченської Республіки (РФ) Хаважи Хацигова, який виступає зараз за польський профклуб.

Про це повідомляє Укрінформ.

Тимур показав у цьому поєдинку дійсно бокс на супершвидкості, постійно загострюючи хід бою під схвальні овації уболівальників. Суперник українця двічі в другому і десятому раундах пропускав сильні удари і, продовж Тимур розвиток цих атак, Хацигов, швидше за все, не встояв би на ногах.

У десятому раунді Ахундов добре пробив Хацигова, якого помітно повело, але не зміг завершити атаку, посковзнувшись у ринзі. В інших раундах бій проходив у цілому в рівній боротьбі зі змінним успіхом Тимура Ахундова. Хаважи Хацигов добре захищався і протримався до кінця бою.

За підсумками дванадцятираундового поєдинку рішення суддів було одностайним - 117:111, 119:109, 117:111 на користь Тимура Ахундова.

Таким чином, український боксер завоював вже два титули за версією Всесвітньої боксерської федерації, після інтерконтинентального поясу він виграв і головний титул WBF.

У ще одному титульному поєдинку цього вечора боксу Даніяр Ганик із Кам'янця-Подільського став інтерконтинентальним чемпіоном за версією Універсальної боксерської асоціації (UBA) в суперлегкій вазі. Одностайним рішенням суддів (99:91, 100:89, 100:90) він переміг Володимира Харабугу з Естонії.

У поєдинках андеркарту перемоги взяли Олександр Бенідзе (технічний нокаут у першому раунді), Олександр Охрей (нокаут у другому раунді), Володимир Барановський (технічний нокаут у першому раунді), Вепхія Чилая (технічний нокаут у першому раунді) і Сергій Чичикалов.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1064 | Додав: adminA | Теги: чемпіон світу за версією WBF, киянин Тимур Ахундов | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]