Пт, 2024-03-29, 01:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:36
Через 100 років люди стануть безсмертними педерастами
Інші останні Новини світу науки і технологій

Експерт з футурології Ян Пірсон із США та його колеги розповіли про 5 найбільш імовірних змін у найближчі 100 років на планеті Земля, інформує ТСН. 

Очікується, що більшість цих змін почнуть реалізовуватися вже навіть у найближчі 50 років.

1.Всіх людей підключать до комп'ютерів і наш мозок стане працювати ефективніше. Науковці вважають, що до 2075 року більшість людей у розвинених країнах буде підключено до електронних систем комунікації. Мобільний зв'язок - це лише перший етап цього переходу.

2. Думки можна буде передавати на відстані. За допомогою приймача електричних імпульсів можна буде спілкуватися мовчки так само, як і по мобільному телефону – на новинку можна очікувати вже через сто років.

3. Люди стануть безсмертними. Завдяки впровадженню чіпа, що стимулює і підтримує життєдіяльність у разі відмови деяких життєво важливих органів (мозку, серця) життя людини можна буде підтримувати до надання медичної допомоги протягом досить тривалого часу.

4. 80% шлюбів будуть гомосексуальними. Бажання створити міцну сім'ю з рівноправним партнером підштовхне людей до нової форми - до соціального шлюбу (він буде мати форму гомосексуальних відносин), в якому гетеросексуальні партнери матимуть масу контактів з протилежною статтю "на стороні", а дітей виховуватимуть в союзі з одностатевим партнером.

5. Люди навчаться керувати погодою. Принаймні, це буде можливо завдяки покриттю великих площ, особливо міст, захисним матеріалом. Завдяки таким заходам можна буде контролювати кількість тепла, вологи та ультрафіолету, що надходить з космосу.

Нагадаємо, що науковці розпочали роботу над створенням суперкомп'ютера, який буде передбачати майбутнє.   У своїй роботі "машина" використовуватиме дані звідусіль, щоб скласти карту соціальних трендів, динаміку поширення епідемій і передбачити майбутні економічні кризи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 1145 | Додав: adminA | Теги: мозок стане працювати ефективніше | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]