Чт, 2024-03-28, 19:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:58
Через антипутінські санкції не можуть забезпечити Севастополь електроенергією - окупанти змушені визнати
Інші останні Новини з регіонів України

З метою покриття величезного дефіциту електроенергії окупаційний "уряд Севастополя" розпорядився виділити земельну ділянку під будівництво теплоелектростанції потужністю 470 мегават, проте саме будівництво є неможливим у зв'язку з впровадженими щодо режиму Володимира Путіна міжнародними санкціями. Про це 16 травня 2015 року повідомив портал "Новини Криму".

"У разі, якщо рішення про розміщення ТЕС (в районі Федюхіних висот) буде скасовано або змінено в уряді РФ, то у нас завжди є можливість визнати дану постанову такою, що втратила силу", - сказав заступник губернатора Севастополя Олексій Єремєєв, реагуючи на заперечення деяких членів уряду про те, що проект будівництва ТЕС в Севастополі знаходиться в стадії громадського обговорення та узгодження в уряді РФ.

При цьому так званий "голова" нелегітимних "законодавчих зборів Севастополя" Олексій Чалий нарікає на неможливість побудови ТЕС.

"Було сформульовано концепт Міненерго: дві великих станції, плюс перемичка з Краснодару 220 кіловольт - підводний кабель. Зараз проект не реалізується. Окрім того, виникла маса питань. Кабелю такого у Росії немає, його треба купувати, але не продають. Турбін таких у Росії немає, їх теж не продають", - сказав Чалий, маючи на увазі міжнародні санкції.

Ще одним питанням, яке не можна вирішити, є паливне забезпечення ТЕС, роботу якої планується організувати на газу.

Нагадаємо, що під час катострофічних новорічних та різдвяних відключень взимку 2014-2015 року окупаційна адміністрація фактично визнала постійний дефіцит обсягом у 200 МВт.

"Жодних проблем з електроенергією немає", - заявив тоді Сергій Аксьонов (відомий у кримінальних колах на прізвисько "Гоблін"), і відразу ж змушений був визнати, що "на вході до Криму зараз 950 МВт, при споживанні 1150 МВт".

Іншими словами, планові відключення електроенергії (про які перед тим офіційно попереджала "влада" Севастополя) "республіці" у будь-якому випадку не уникнути.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 912 | Додав: adminA | Теги: окупанти, антипутінські санкції, забезпечити Севастополь електроенер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]