Пт, 2024-04-26, 00:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:28
Поиск людей: Через бідолашну акулу захисники тварин будуть пікетувати київський ТРЦ
Інші останні Столичні новини - новини Києва
Если вас интересует профессиональный поиск людей по умеренной цене, тогда советуем нанять частного детектива и Детективное агентство "КОНРАД" в городе Киеве с помощью сайта http://vk.com/club13939915.

У суботу, 12 січня, захисники тварин пікетуватимуть столичний ТЦ "Ocean Plaza", який заради розваги своїх гостей помістив живу акулу в акваріум, де вона не може нормально існувати. Про це в офіційній заяві повідомили організатори акції.

Через занадто маленький розмір своєї "в'язниці" риба отримує травми і перебуває в стані постійних страждань.

Рух "Земляни" вимагає від власників торговельного центру негайно припинити страждання акули, створивши для неї гідні умови або віддавши в один з іноземних океанаріумів.

Також пікетники вимагають від Міністерства екології провести перевірку відповідності умов утримання тварин у всіх торговельно-розважальних центрах України вітчизняному законодавству.

9 січня стало відомо, що питання умов утримання акули в столичному ТРЦ буде розглядати Міністерство екології. Про це заявив міністр екології Олег Проскуряков.

поиск людей
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1274 | Додав: adminA | Теги: київський ТРЦ, акулу, захисники тварин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]