Сб, 2024-04-20, 11:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:50
Через екс-прем'єра-розтратника міністр розвитку Данії поплатився посадою
Інші останні Новини Європейського Союзу
Міністр розвитку Данії Крістіан Фріїс Бак йде у відставку через скандал з розтратою коштів Інституту всесвітнього зеленого зростання зі штаб-квартирою в Південній Кореї, повідомляє ИТАР-ТАСС.

Ймовірно, після скандальної новини про розтрату політичний рейтинг тепер уже колишнього міністра розвитку Данії Бака знизиться. Екс-член уряду вже зазнав суворої критики за те, що раніше не повідомив Кабміну про наявні проблеми в інституті, хоча державний аудит Південної Кореї ще в листопаді 2012 року підготував доповідь про перевитрату коштів організації.

Днями глава транспортного міністерства і водного господарства Польщі Славомир Новак також пішов у відставку через історію з грошима. Міністр не вніс в опис свого майна годинник за шість тисяч доларів, тим самим порушивши місцеве законодавство. Польські чиновники зобов'язані вносити в спеціальний документ про майно всі предмети і речі, ціна яких перевищує 10 тисяч злотих. Про дорогого годинника на руці Новака дізнався з польських ЗМІ один з депутатів Сейму Анджей Романек і тут-таки написав на колегу заяву в прокуратуру.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 970 | Додав: adminA | Теги: міністр розвитку Данії, посадою, екс-прем'єра-розтратника | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]