Пт, 2024-03-29, 08:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:54
Через негоду і ДТП на автотрасі Одеса-Київ утворився затор із 800 авто, на Луганщині - з 500
Інші останні Новини з регіонів України
14 грудня на 241 км автодороги Київ-Одеса сталося ДТП за участю одразу чотирьох авто. Через декілька хвилин - вже було 4 ДТП і пошкоджено 23 вантажних та легкових автівок. Про це УНН розповів начальник прес-служби ДАІ в Кіровоградській області, підполковник міліції Сергій Кузьменко.

Двоє людей отримали важкі травми: у водія КАМАЗа відкрита травма ноги, у його пасажира - легкі травми обличчя, закрита черепно-мозкова травма і забій грудної клітини. Потерпілих доставлено до Ульянівської лікарні.

Через декілька кілометрів сталося ще одне ДТП із потерпілими. Водій "Шевроле-Авео" врізався в вантажівку. Його у важкому стані, з закритою черепно-мозковою травмою, переломом щелепи було доставлено до Уманської міської лікарні, де терміново було прооперовано в нейрохірургічному відділенні.

У прес-службі ДАІ зазначили, що ці ДТП сталися внаслідок погодних умов. Адже був густий туман і слизька дорога. Водії перевищували швидкість і не дотримувалися дистанції між автомобілями.

На відрізку двох кілометрів траси утворився затор із 800 автомобілів. Працівниками ДАІ надавалась допомога водіям, які декілька годин змушені були стояти на морозі. Людям привозили гарячий чай і бутерброди.

На місті працювали працівники Державтоінспекції та підрозділ МНС. Через декілька годин рух було відновлено — водіїв пропускали однією полосою в обидві сторони. До 20 години вечора рух на автодорозі було повністю відновлено.

Щоб ліквідувати затор із 500 машин на Луганщині довелося підключати підрозділи МНС

У Луганській області рятувальники допомогли ліквідувати затор, до якого потрапили близько 500 автомобілів.

Затор в обох напрямках утворився у п’ятницю, 14 грудня, внаслідок ДТП за участю декількох великовантажних автомобілів у Перевальському районі Луганської області на автошляху Луганськ – Донецьк в напрямку м. Дебальцеве.

Як повідомили УНІАН у прес-службі ГТУ МНС у Луганській області, до ліквідації надзвичайної ситуації було залучено рятувальники МНС.

Для розсування автомобілів, що застрягли в снігових заметах, залучали спеціальну техніку.

Наразі рух автомобільного транспорту на даній ділянці дороги відновлено в обох напрямках.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1040 | Додав: adminA | Теги: дтп, автотрасі Одеса-Київ, негоду | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]