Чт, 2024-03-28, 18:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:52
Через підвищений рівень терористичної загрози у Києві планується перекриття Хрещатика. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва

У Києві через підвищений рівень терористичної загрози планується перекриття Хрещатика. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Ми воююча держава, в нас досить великий рівень терористичної загрози. Прогнозується значне скупчення людей, ми будемо проводити заходи, щоб нічого не трапилось і ніхто не постраждав. Зокрема, буде перекрита вулиця Хрещатик, буде проводитися поверхневий огляд, задіюватися металошукачі. Це стандартна процедура, думаю, що люди з розумінням до цього поставляться. Кінологічна служба і вибухотехніки будуть обстежувати місця масових заходів. Буде ще низка заходів координації з СБУ", - зазначив він.

При цьому Крищенко додав, що Хрещатик планують перекрити зранку 15 листопада.

За даними МВС сьогодні, 14 листопада, Національна поліція України та Національна гвардія переходять на посилений режим роботи у зв`язку із високою терористичною загрозою.

Як повідомили раніше в Службі безпеки України, перший етап реалізації розробленого Росією плану дестабілізації ситуації в Україні з метою оголошення дострокових парламентських виборів заплановано на 15 листопада із всеукраїнської акції протесту банківських вкладників, а 17 листопада акції повинні були трансформуватися в протест проти підвищення житлово-комунальних тарифів, який, за планами РФ, мав перерости у блокування урядових структур.

РНБО звинуватила сайт "Кореспондент" у провокації

Рада національної безпеки і оборони спростувала розтиражовану російськими ЗМІ інформацію про створення штабу з реагування на мітинги і акції протесту. Про це йдеться в заяві РНБО, поширеній 14 листопада.

У РНБО звинуватили "проросійські ЗМІ в спробах нагнітати ситуацію в Україні з метою її дестабілізації".

"Зокрема, сайт "Кореспондент", що належить кримінальному олігарху Курченку, який втік до Москви, поширив інформацію щодо створення в Раді національної безпеки і оборони України якогось міфічного штабу та перелічив набір традиційних заходів, які здійснювали спільники та господарі Курченка три роки тому", – йдеться в заяві.

"Інформуємо, що в РНБО України не створювалось жодних "штабів", а всі силові структури в Україні працюють у штатному режимі, відповідно до наданих їм Конституцією та законами повноважень", – наголосили в Раді безпеки й оборони.

Раніше деякі ЗМІ поширили інформацію, що силові відомства України готуються до можливих акцій протесту в країні, і з цією метою в РНБО створено штаб для реагування на сплеск мітингової активності.

Нагадаємо, організація українських хакерів "КіберХунта" заявила, що зламала листування помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова.

Хакери стверджують, що опубліковані документи - це план дестабілізації України, який був у дипломатичному листуванні Суркова з його помічником Карповим П. Н., який для конспірації підписує документи псевдонімом Павлов Микола Миколайович. Цього Карпова раніше Надія Савченко впізнала як одного з її викрадачів.

Документи відповідають тим, які Служба безпеки України вилучала в організаторів проросійського сепаратистського руху на Закарпатті.

Міністерство юстиції може долучити до своїх міжнародних позовів проти РФ документи, які українські хакери отримали, зламавши електронну пошту помічника президента РФ Владислава Суркова.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 828 | Додав: adminA | Теги: підвищений рівень терористичної заг, Київ, перекриття Хрещатика | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]