Вт, 2024-04-23, 21:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:54
Через порушення "шкільного перемир'я" Україна ініціює відеоконференцію ТКГ
Інші останні Надзвичайні новини

Українська сторона ініціює скайп-зустріч ТКГ 31 серпня через недотримання в ОРДЛО режиму припинення вогню.

Україна вирішила ініціювати проведення 31 серпня відеоконференції Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на Донбасі через недотримання режиму припинення вогню. Про це 29 серпня повідомила прес-секретар представника України в ТКГ Дарка Оліфер.

"Українська сторона в Тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі ініціює 31 серпня проведення відеоконференції ТКГ в зв'язку з недотриманням з боку окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) режиму припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

Оліфер зазначила, що "скайп-зустріч ТКГ необхідна в зв'язку з тим, що з боку ОРДЛО не дотримується режим припинення вогню, а також з метою закликати представників ОРДЛО забезпечити безперешкодний доступ СММ ОБСЄ до всієї території Донбасу, включаючи українсько-російський кордон".

Як повідомлялось, 28 серпня, перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александер Хуг розповів, що з часу оголошення "шкільного перемир'я" на Донбасі було зафіксовано понад 600 порушень режиму припинення вогню.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 744 | Додав: adminA | Теги: україна, порушення шкільного перемир'я, відеоконференція ТКГ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]