Чт, 2024-03-28, 14:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:12
Через "сексистську" рекламу безпеки велоїзди міністерство у Німеччині під критикою
Інші останні Новини Європейського Союзу

Міністерство у Німеччині під критикою через "сексистську" рекламу безпеки велоїзди

Німецьке міністерство звинуватили у сексизмі через рекламу про безпеку велоїзди, в якій зображена модель в бюстгалтері.

Як повідомляє The Guardian, звинувачення з’явились у зв’язку з рекламною кампанією міністерства транспорту, яка спрямована на те, щоб переконати велосипедистів носити шоломи.

У рекламі зображена модель, одягнена лише в спортивний шолом і нижню білизну, зі слоганом "Схожий на лайно. Але рятує мені життя".

Реклама повинна бути розміщена на білбордах з вівторка, але вона вже викликала критику з боку жіночого крила Соціал-демократичної партії, яка вимагає, щоб рекламна кампанія була зупинена.

"Бентежно, по-дурному і по-сексистськи те, що міністр транспорту продає свою політику, використовуючи оголену шкіру", - сказала в інтерв'ю газеті Bild am Sonntag глава крила Марія Нойкл.

Міністр у справах сім'ї Франциска Гіффен також розкритикувала міністра транспорту Андреаса Шойєра з консервативної партії ХСС.

У міністерстві транспорту захищають рекламу. "Успішна кампанія з безпеки дорожнього руху повинна дати поштовх людям і може викликати протилежні думки", - заявив представник міністерства.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 847 | Додав: adminA | Теги: Німеччина, Міністерство, критика, Через сексистська рекламу безпеки в | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]