Пт, 2024-03-29, 13:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:54
Через снігопади на трасі Київ-Чоп утворилася 20-кілометрова пробка
Інші останні Надзвичайні новини
Сотні автомобілів застрягли внаслідок сильних снігопадів на трасі Київ-Чоп на Львівщині, повідомив агентству Інтерфакс-Україна начальник прес-служби головного управління МНС у Львівській області Павло Василенко.

"Між Бузьким та Бродівським районами внаслідок сильних снігопадів створився затор близько 20 км в довжину. Розчищення дороги ускладнюється сильним вітром зі снігом - через декілька хвилин після того, як проходить техніка, дорогу знову засипає. На цій ділянці дороги скупчилися сотні автомобілів", - розповів він.

За словами Василенка, за ніч із заторів звільнили 44 одиниці транспорту, з яких 4 автобуси. В одному з автобусів їхали діти з Бєларусі - 26 осіб, яких доставили до найближчого населеного пункту. Ніхто не постраждав.

Начальник прес-служби головного управління МНС у Львівській області зазначив, що в заторах переважно знаходяться вантажні автомобілі. У даний час рятувальники працюють над тим, щоб весь час залишалася вільною одна смуга для роботи снегоочисної техніки.

"Але клопоту додають "шумахери" - водії, які намагаються пробитися крізь затор і, як правило, застряють посеред дороги і створюють додаткові проблеми", - сказав Василенко.

Як повідомлялося, в результаті несприятливих погодних умов на дорогах у низці областей України в ніч з 15 на 16 грудня утворилися автомобільні затори, в яких перебували близько 1 тис автомобілів.

На Вінничині у зв'язку зі сніговою бурею тимчасово обмежено рух автотранспорту

На Вінничині через сніг і сильні пориви вітру введено тимчасове обмеження на рух транспортних засобів, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу департаменту Державтоінспекції МВС України в неділю, 16 грудня.

Для забезпечення безпеки дорожнього руху та безперешкодної роботи технологічного транспорту введено обмеження на рух вантажного та пасажирського транспорту по автомобільним дорогам загального користування у Вінницькій області з 12.00 16 грудня термін на 3 години, повідомили в прес-службі ДАІ.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1513 | Додав: adminA | Теги: трасі Київ-Чоп, снігопади, 20-кілометрова пробка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]