Пт, 2024-04-19, 03:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:00
Через страйк водіїв в Афінах не працюють автобуси і тролейбуси
Інші останні Новини Європейського Союзу

У грецькій столиці в четвер не працюють автобуси і тролейбуси через 24-годинний страйк водіїв, також очікуються перебої в роботі метро.

Про це повідомляє видання Ekathimerini.

Через страйк також не працюватиме автобусна лінія з та до аеропорту Афін.

Працівники приміської залізниці також взяли участь у страйку, через що потяги почали курсувати о 8 ранку замість звичної 5 ранку.

Очікуються також перебої в роботі метро, в тому числі і на лінії, що веде до аеропорту.

Страйк працівників громадського страйку проходить на наступний день після загального страйку, спрямованого проти заходів жорсткої економії.

Як відомо, Греція домовилася з міжнародними кредиторами на рівні експертів про надання подальшої фінансової підтримки у рамках Європейського стабілізаційного механізму (ESM). При цьому Афіни візьмуть на себе зобов'язання щодо продовження реформ - від Греції вимагають проведення ще понад 80 заходів.

Зокрема, Греція має намір почати втілювати новий перелік реформ "якомога швидше" - ще до 21 червня, коли відбудеться зустріч представників Єврозони у Люксембурзі. У відповідь Афіни повинні отримати до 12 мільярдів євро.

Починаючи з 2010 року, Греції було надано фінансову підтримку обсягом близько 260 мільярдів євро. Влітку добігає кінця третя програма, ухвалена в 2015 році.

Греція прагне отримати списання частини боргу і повноцінно повернутися на міжнародні фінансові ринки. Якщо так станеться, то починаючи з 20 серпня Афіни більше не повинні будуть дотримуватися режиму економії, якого від Греції вимагали міжнародні кредитори в рамках третього пакета допомоги і які спричинили велике обурення серед населення країни.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 826 | Додав: adminA | Теги: Афіни, страйк водіїв, автобуси і тролейбуси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]