Пт, 2024-03-29, 11:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:58
Через три роки 90% онлайн-ЗМІ стануть платними
Інші останні Офіційні новини
Протягом найближчих трьох років близько 90% матеріалів онлайн-ЗМІ стануть поширюватися за платною моделлю. Про це свідчить дослідження консалтингової компанії Simon-Kucher & Partners, пише dt.ua.

У двох третинах опитаних медіакомпаній заявили, що планують ввести плату за значну частину контенту протягом трьох років. 27% респондентів спрогнозували істотне збільшення прибутку ЗМІ за цей же період.

В опитуванні Simon-Kucher & Partners брали участь 2,7 тисячі високопоставлених співробітників з міжнародних компаній різного профілю. The Drum відзначає, що результати дослідження свідчать про кінець ери безкоштовного онлайн-контенту.

На сьогоднішній день багато популярних онлайн-видань вже ввели "paywall" - платний доступ до своїх матеріалів. Зазвичай користувачам пропонують частину статей безкоштовно, або дають квоти на кількість переглядів на місяць, після чого просять заплатити.

За станом на початок квітня 12 з 20 сайтів найбільших американських газет вимагали плату за доступ до своїх матеріалів. Про плани ввести "paywall" в кінці березня повідомили і у британській газеті The Sun. Сайт видання щодня відвідує 1,8 мільйона користувачів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1064 | Додав: adminA | Теги: три роки, платні, 90% онлайн-ЗМІ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]