Чт, 2024-04-25, 06:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:33
Через викид метану на шахті на Донеччині ледь не загинули 300 гірників
Інші останні Надзвичайні новини
Викид метану стався на шахті у місті Кіровську Донецької області. На момент аварії під землею перебувало 300 осіб. Гірників з довколишніх виробок евакуювали в безпечну зону. Доля трьох невідома, повідомляє 3 січня прес-служба "ДТЕК "Шахта Комсомолець Донбасу".

"Стався спонтанний викид метану без спалаху... На аварійній ділянці працювали чотири гірники. Один з них за допомогою саморятувальника зміг самостійно вийти із зони аварії. Доля трьох з'ясовується", - йдеться в повідомленні.

В даний час виявлено тіло прохідника 1981 року народження. Доля двох гірників - 42-річного машиніста і 32-річного помічника начальника дільниці залишається невідомою. На місці НП ведуться пошуково-рятувальні роботи. На даний час шахта працює в звичайному режимі.

Довідка. Попередні НП

26 лютого 2012 року у місті Шахтарську (Донецька область) на шахті ім. Чапаєва сталося обвалення породи, внаслідок чого загинули дві особи. Обвалення породи сталося на горизонті 600 м під час проведення робіт з перекріплювання виробки.

Зазначимо, велика аварія на шахті сталася наприкінці липня 2011 року. На поверхні шахти ім. Бажанова ДП "Макіїввугілля" в Макіївці сталося раптове обвалення 65-метрового баштового копра - пристрою для підйому-спуску людей і вантажу, загинули 11 осіб.

4 листопада в публiчному акцiонерному товариствi "Шахта iм. Засядька" на горизонтi 1078 м стався викид вугiлля i газу, внаслiдок чого загинув гiрник.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1043 | Додав: adminA | Теги: Донеччині, викид метану, 300 гірників | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]