Пт, 2024-04-19, 13:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:07
Через Заліщики-Чортків-Тернопіль з 10 липня щоденно курсуватиме потяг сполученням Івано-Франківськ-Київ
Інші останні Туристичні новини

Починаючи з 10 липня 2014 року, пасажирський потяг № 143/144 сполученням Івано-Франківськ-Київ-Івано-Франківськ щоденно курсуватиме маршрутом через Заліщики-Чортків-Тернопіль з Івано-Франківська та Києва. Таку відповідь надало Міністерство інфраструктури України на депутатське звернення народного депутата-свободівця Олексія Кайди.

Парламентар повідомив, що на чисельні звернення мешканців Чортківського, Заліщицького районів Тернопільщини звернувся до Міністра інфраструктури Максима Бурбака щодо зміни курсування пасажирського потяга № 117/118 сполученням Чернівці-Київ-Чернівці. Олексій Кайда підкреслив, що державне управління в галузі транспорту, перш за все, має орієнтуватися на потреби українців у перевезеннях, а тому необхідно максимально враховувати побажання населення для забезпечення своєчасного та якісного транспортного обслуговування.

Так, згідно з листом Міністерства інфраструктури, з метою підвищення якості обслуговування пасажирів, які слідують від початкової до кінцевої станцій, було змінено маршрут курсування потяга № 117/118 Чернівці-Київ-Чернівці через Мамалигу-Ларгу-Кам'янець-Поільський. Унаслідок цього зменшено час прямування потяга та суму збитковості на близько 12 млн. грн. на рік. "А для забезпечення потреб у перевезенні пасажирів з дільниці Заліщики-Чортків-Тернопіль, починаючи з 10 липня 2014 року, потяг № 143/144 Івано-Франківськ-Київ-Івано-Франківськ курсуватиме через зазначені станції щоденно", - йдеться у листі відомства.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1006 | Додав: adminA | Теги: потяг сполученням Івано-Франківськ-, 10 липня, Заліщики-Чортків-Тернопіль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]