Вт, 2024-04-16, 23:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:12
Чеський алкоголь Словаччина і Польща "помилували"
Інші останні Новини Європейського Союзу
Польща і Словаччина зняли заборону на імпорт і продаж чеського алкоголю. Про це стало відомо 9 жовтня. При цьому особливі заходи безпеки збережуться для спиртного, виробленого з січня по вересень 2012 року, повідомляється на сайті радіостанції Radio Praha.

Мораторій на ввезення і продаж міцного алкоголю з Чехії було оголошено в Польщі та Словаччині у вересні 2012 року через масові отруєння метиловим спиртом, зафіксованих з початку місяця.

14 вересня в Чехії було заборонено продаж алкоголю міцнішого за 20 градусів. 24 вересня чеська поліція заарештувала двох підозрюваних у виробництві і поширенні отруєного алкоголю. 26 вересня влада країни дозволила продавати спиртне, вироблене до 1 січня або після 26 вересня 2012 року, якщо на пляшках є спеціальні акцизні марки.

За даними 8 жовтня, жертвами масових отруєнь у Чехії, Польщі та Словаччини стали не менш як 28 осіб, кілька десятків людей потрапили до лікарні.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1278 | Додав: adminA | Теги: чеський алкоголь, Словаччина і Польща | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]