Пт, 2024-03-29, 11:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:59
Чісора пообіцяв застрелити супротивника. Хей і Чісора побилися. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Британські боксери Девід Хей і Дерек Чісора влаштували бійку на пресс- конференції після бою останнього з українцем Віталієм Кличком, передає "Сегодня".

Хей влітку минулому року програв братові Віталія Володимиру і віддав йому титул чемпіона світу за версією WBA, після чого восени оголосив про завершення кар'єри. Проте потім почав вести переговори про бій з Віталієм, які не увінчалися успіхом.

Хей був присутній на поєдинку Кличка з Чісорою в ролі телекоментатора, і під час прес-конференції менеджер братів Бернд Бенте заявив, що вони відмовляються від подальшої роботи з британськими боксерами: "Нам не сподобалося працювати з британськими боксерами і тепер ми вестимемо переговори з представниками інших країн. На відміну від Хея Чісора дійсно хотів битися і доклав всі зусилля", - сказав Бенте.

У цей момент втрутився Хей, який спробував з'ясувати, чому брати відмовляються від підписання контракту. "Ви отримали пропозицію, ви її відхилили, так що ви вибули, - відповів Бенте. - Ви вже не можете претендувати на бій, у вас немає поясів. Чісора показав характер, на відміну від вас. Ви ж показали тільки мізинець (після бою з Володимиром як виправдання Хей посилався на травму мізинця)".

"Естафету" підхопили Чісора і його промоутер Френк Уоррен, які запропонували Хею натомість провести поєдинок з Дереком. Обидва британські боксери обмінялися образами, після чого Чісора зійшов в зал і побився з Хеєм. Бійка продовжувалася декілька хвилин, в результаті травми обличчя отримав тренер Хея Адам Бут.

В ході бійки Хей намагався шпурнути штатив від камери в тренера Чісори, але промазав. Адам Бут отримав пляшкою по голові, а Чісора пообіцяв фізично усунути Хея. "Він порізав мене. Я застрелю його! Послухайте, я збираюся застрелити Девіда Хея!".

Британець повторив це кілька разів.

Чісора ще до бою з Кличком відзначився скандальними витівками. На процедурі зважування темношкірий британець, що закрив обличчя до очей британським прапором, несподівано ударив Віталія по обличчю відкритою долонею.

Українець не відповів суперникові, а Чісора після нападу відразу ж втік і на подальшій церемонії вибору рукавичок не був присутній. За свою витівку британець був оштрафований керівництвом WBC на 50 тис доларів.

Вже безпосередньо перед боєм на рингу Чісора знов поводився зухвало – намагався почати бійку з Віталієм, а його братові Володимиру плюнув в обличчя.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1425 | Додав: adminA | Теги: Хей і Чісора побилися | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]