Сб, 2024-04-20, 08:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:45
Чісора позбавив себе єдиного шансу своїм ляпасом Кличку. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Тренер екс-чемпіона світу в двох вагових категоріях Девіда Хея Адам Бут вважає, що британець Дерек Чісора зробив помилку, спробувавши розлютити чемпіона WBC у суперважкій вазі Віталія Кличка, давши йому ляпаса.

За його словами, Віталій не та людина, яку можна психологічно послабити подібної витівкою, передає Allboxing.ru.

"Він позбавив себе єдиного шансу, бійка з Віталієм - це останнє, чого можна побажати будь-кому, - цитує Бута BBC. - Подібна дешева витівка не спрацює проти такої людини як Віталій. Це було нерозумно. Природно, Віталій у нестямі від цього, і він дасть вихід своїй люті в бою. Ходили чутки, що Віталій хоче продовжити бій довше, але зараз він думає про те, як би швидше "прибити" його. Якщо хочеш скористатися подібним дешевим прийомом, треба застосовувати його проти того, з ким це може спрацювати психологічно", - зазначив Бут.

За його словами, Віталій Кличко - віковий боксер, тому суперник завжди хоче більше раундів у бою з ним, щоб утома почала грати свою роль. "Але не варто мотивувати його на швидку перемогу. Девід не був досить агресивний проти Володимира, але стиль для бою з Віталієм повинен бути зовсім іншим. У Володимира значно багатший арсенал, його складніше вдарити, але легше потрясти. Віталія легше вдарити, але складніше потрясти. Їх обох можна перемогти, але це слова тренера, який не зміг довести це твердження своєю тактикою [в поєдинку проти Володимира]. Ми зробили все правильно лише на половину. Девід не був достатньо агресивним", - сказав Бут.

Він додав, що Віталій веде бій енергійно, і він відступає лише тоді, коли бачить у цьому сенс.

"Він завжди знаходиться на дистанції удару і хоче потрясти ним суперника. І набагато легше потрясти його таким ляпасом, ніж ударом кулака. В даний момент рівень суперважкоатлетів не дуже високий, але Віталій найкращий з них. І навіть якщо би рівень був вищий, він би все одно був нагорі”, - підсумував фахівець.

Нагадаємо, під час церемонії зважування 17 лютого (українець виявився трохи важчим за свого суперника), британець дав ляпаса Кличко. Останній поставився до події досить спокійно.

Раніше в Мюнхені відбулася офіційна прес-конференція суперників. На ній Кличко пообіцяв навчити британця "хорошим манерам". Чісора у відповідь заявив, що не боїться "літніх людей", і знову пообіцяв нокаутувати суперника у восьмому раунді.

Зазначимо, бій Кличка і Чісори пройде 18 лютого в Мюнхені.

Чісора заплатить великий штраф за ляпас Кличку

Всесвітня боксерська рада (WBC) оштрафувала Дерека Чісору за ляпас Віталію Кличку на церемонії зважування напередодні поєдинку.

Реакція Всесвітньої боксерської ради (WBC) на витівку Чісори послідувала практично негайно: британський претендент оштрафований на 50 тисяч доларів, повідомляє "Спорт-Експрес" з посиланням на Boxingscene.

Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Хосе Сулейман оскаженів через дії спортсмена: "Це було просто гидко. Тим самим він продемонстрував повну неповагу до спорту, що просто неприпустимо. Дешевий трюк. Тому вирішили покарати Чісору штрафом, щоб він задумався. Він виявився не джентльменом. Думаю, він розраховував змусити Віталія вийти з під психологічної рівноваги, але, впевнений, за свій вчинок доведеться заплатити на рингу ", - заявив він.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 2407 | Додав: adminA | Теги: Своїм ляпасом Кличку - Чісора позба | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]