Чт, 2024-03-28, 17:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:57
Члени комісій у Києві, у Дарницькому районі, де лідирує Герега, заявляють про фальсифікації. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва
В окружній виборчій комісії №215 у Дарницькому районі Києва заявляють про відверті фальсифікації, і вимагають втрутитися представників партії "УДАР Віталія Кличка", повідомили члени дільничних комісій у відеозверненні, пише Корреспондент.net.

Зокрема, в цьому окрузі лідирує Галина Герега, хоча учасники комісій згідно з документами заявляють про абсолютно протилежні результати.

"Дивимося мажоритарників. Андрій Іллєнко набирає 472, а Герега - 449. Він перемагає по місту, а вони все нам доводять!.. Це через те, що вона не перемагає, нас тут тримають... Хочемо Вам також довести, що Віктор Янукович ніяк не виграє 40%. У нас всі дані з мокрими печатками", - повідомила заступник голови дільничної комісії №342 Степанова.

Крім того, інші учасники підрахунку голосів заявили про обурливі, за їхніми словами, порушення. Також весь зал присутніх членів комісій почали скандувати "Кличко!", вимагаючи його прийти і вимагати чесних результатів.

Як повідомлялося, 28 жовтня в Україні відбулися вибори до Верховної Ради. Вчора, 29 жовтня, ЦВК оприлюднила попередній список мажоритарників, які потрапили до ВР. Так само ЦВК підрахував більше половини голосів за партійними списками: до парламенту проходять 5 політичних сил - Партія регіонів, Об'єднана опозиція "Батьківщина", "УДАР Віталія Кличка", Комуністична партія України та Всеукраїнське об'єднання "Свобода".

Зазначимо, що "регіонали" виграють за мажоритарною системою, опозиція скаржиться на фальсифікації.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1101 | Додав: adminA | Теги: Києві, фальсифікації, у Дарницькому районі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]