Чт, 2024-04-25, 03:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:11
Членів дільничних комісій Києва намагаються "взять ізмором" - Яценюк
Інші останні Політичні новини
На всіх проблемних виборчих округах практикується одна й та сама схема фальсифікацій. Про це розповів глава ради об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк, відвідавши у понеділок кілька ОВК Києва.

За його словами, глави комісій мотивують затягування процесу підрахунку голосів тим, що сервер ЦВК не реєструє протоколи, повідомляє прес-служба партії "Фронт Змін".

"Вони кажуть, що не можуть обмінятися даними ЦВК, оскільки сервер повертає протоколи, однак можна умисно зробити помилку в протоколі, наприклад у прізвищі члена комісії, і звичайно, що протокол повернуть", - зазначив він.

Крім того, за словами Яценюка, керівництво відповідних комісій намагаються "взять ізмором" членів дільничних виборчих комісій, постійно оголошуючи перерви у засіданнях ОВК, і змушуючи чекати членів ДВК.

Зазначимо, що Центральна виборча комісія визнала затягування підрахунку голосів виборців у деяких округах Києва. Про це на брифінгу сказав заступник голови Центрвиборчкому Андрій Магера.

Зокрема, Магера зазначив, що в Центрвиборчком надходять звернення як окружних виборчих комісій, так і представників політичних сил, а також окремих кандидатів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1025 | Додав: adminA | Теги: взять ізмором, Яценюк, членів дільничних комісій Києва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]