Сб, 2024-04-20, 14:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:31
Чоловік обезголовив і з'їв свого попутника в автобусі
Інші останні Новини світу

Жахливий випадок стався в одному з канадських рейсових автобусів. Один з пасажирів на очах у всіх відрубав голову своєму попутнику, а потім з'їв частину його нутрощів. За словами вбивці, його вчинок носив виключно благий характер: злочинець виконував місію щодо усунення прибульців, повідомляють "Вести" з посиланням на Daily Mail.

Китайський емігрант Вінс Лі обезголовив і з'їв людину, що сиділа поруч з ним в автобусі, що прямував по провінції Портідж-ла-Прері в західній частині Канади. Жертвою вбивці виявився 22-річний Тім Маклін, який працював на одній з місцевих ярмарок. Маклін сидів поруч з Лі і слухав в навушниках музику, закривши очі. Раптово сусід молодої людини дістав ніж і завдав йому кілька сильних ударів.

Водій зупинив автобус, пасажири в жаху розбіглися. Вінс Лі обезголовив тіло Макліна, відрізав і з'їв частину його трупа, а потім гордо показав людям, які стовпилися біля автобуса, його голову. За словами вбивці, він виконував божественну місію, яка полягала в знищенні прибульців. Трагічний інцидент стався 30 липня 2008 року, проте його подробиці стали відомі тільки зараз, коли слідство у справі вбивці завершилося.

У 2009 році експертиза постановила, що Вінс Лі не може нести кримінальну відповідальність за вчинений ним злочин, тому що лікарі визнали його психічно нездоровим. Справа "мисливця за прибульцями" неодноразово переглядалася, але тепер, здається, судді прийшли до однозначного висновку.

Останні роки Лі перебував у психіатричній клініці суворого режиму в Манітобі. Влада вирішила, що злочинець залишиться там до кінця своїх днів, проте дозволила йому іноді виїжджати за межі клініки в супроводі лікарів і охоронців.

Психіатри розмовляють з вбивцею кожні два тижні. За їхніми словами, Вінс Лі відчуває глибоке каяття за вчинений ним злочин. Він розуміє, що страждає важкою формою шизофренії, яка "обманює його мозок". За його словами, до скоєння звірячого вбивства, майбутній злочинець постійно чув голоси, які наказували йому знайти і знищити чужинців. Чоловік визнає, що якби його не заарештували в 2008 році, жертв його "місії" могло бути значно більше. Вінс Лі емігрував до Канади з Китаю в 2001 році. У 2005 році він отримав канадське громадянство.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1105 | Додав: nowyny | Теги: обезголовив, мисливець за прибульцями, з'їв свого попутника | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]