Вт, 2024-04-16, 10:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:38
Чоловік Тимошенко звинувачує Януковича у вбивстві тисяч людей
Інші останні Політичні новини

Події останнього часу однозначно вказують, що нинішня влада переживає агонію і передсмертні конвульсії, вважає чоловік екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Олександр.

Про це йдеться в його заяві, пише "Укргазета".

"Два роки експерименту над українським народом призвели до тотального зубожіння і підвищення смертності населення, повернення до періоду тотального перерозподілу 90-х років. За останні два роки статки олігархів і депутатів, які бігають на підтанцьовках влади, збільшилися в 250 разів. Влада сама себе загнала в глухий кут - вихід з якого тільки один - повалення цього злочинного людиноненависницького режиму", - повідомляє він.

"Бачачи повний провал своєї як зовнішньої, так і внутрішньої політики, і прагнучи відвернути увагу українців від зростання цін, наростаючого дефолту української економіки та різкого підвищення рівня смертності серед населення, влада Януковича вдається до вибіркового правосуддя, переслідування лідерів опозиції, вчених і соціологів... Усвідомлюючи, що весь світ сприймає Януковича як неандертальця, двічі судимого елемента і що Європейський суд з прав людини скасує несправедливий вирок, винесений Юлії Тимошенко, Янукович вирішив задіяти методи, якими вони самі користувалися, коли йшли до влади, а також реанімувати справи 15-річної давності про діяльність ЄЕСУ", - заявляє Олександр Тимошенко.

"Проте їхня юридична незграбність і безперспективність підтверджується хоча б тим фактом, що ці справи вже давно закриті Верховним судом України на підставі відсутності складу злочину. Тепер влада зважилася на безпрецедентний крок - звинуватити Юлію Тимошенко у вбивстві народного депутата Євгена Щербаня в 1996 році. Хоча ще 3 березня 2006 року народний депутат від Партії регіонів Юрій Болдирєв заявляв про те, що замовне вбивство донецького підприємця Євгена Щербаня і ліквідація Ахатя Брагіна організовано одними і тими ж бандитськими угрупованнями, за якими могли стояти Янукович і його оточення... Наступним кроком Януковича і його злочинного оточення напередодні Святого Христового воскресіння буде звинувачення Юлії Тимошенко в змові з Понтієм Пилатом", - вважає чоловік екс-прем'єра.

"Прагнучи замести сліди своєї злочинної діяльності з організації політичних переслідувань і знищення опозиції, Віктор Янукович, а також його соратники і організатори розправи Хорошковський, Пшонка, Кузьмін зараз намагаються ввести в оману світову громадськість щодо реального стану справ в Україні. За всі злодіяння Януковичу і його катам доведеться відповідати. А також відповісти щодо найбільш резонансних вбивств у 90-х - початку 2000-х років на території Донбасу і всієї України:

- вбивство Ахатя Брагіна, Олександра Момота, Сергія Романа, Сергія Гуцула і ще цілої низки керівників злочинних груп впливу;

- вбивство більш як 5 тисяч ні в чому не винних хлопців, які були в службах нинішніх вождів України і стали свідками їхньої діяльності. Їхні кістки і трупи досі кричать у занедбаних шахтах Донбасу;

- тисячі невинних людей, зокрема дітей, - заживо похованих у копанках;

- Янукович і його оточення можуть бути можливими причетними особами до вбивства колишнього голови Нацбанку Вадима Гетьмана, який прагнув навести лад у питаннях ведення бізнесу, а також і самого Євгена Щербаня, який був досить виваженим керівником і організатором і заважав їм рватися до влади і великого бізнесу.

Доведеться постати перед судом і за зраду державних інтересів України через:

- підписання Харківських угод, які зараз намагаються замовчувати;

- поступову здачу національної газотранспортної системи;

- багаторазову зміну Конституції України з метою узурпації влади. Народ не обирав президента з такими повноваженнями і не наділяв ними його. Це очевидна узурпація;

- відповісти перед народом мають і "тушки" - народні депутати, які внаслідок підкупу перейшли на бік влади. Народ не голосував ні за які групки, а голосував за фракції, за програми фракцій, а не за "тушки". Ці люди є зрадниками і державними злочинцями і повинні понести покарання разом з Януковичем і його бандою. Потрібно оголосити нещадний бойкот всім "тушкам" як зрадникам, на яких лежить тавро зради;

- тотальну корупцію в усіх гілках влади, відмивання гігантських сум бюджетних коштів на державних проектах, включаючи і проекти Євро-2012, тіньову злочинну приватизацію сім'єю президента і його найближчим оточенням стратегічних об'єктів за мізерні суми.

Це те, що сьогодні повинен знати народ. Це те, від чого ця бандитська влада намагається відволікти українців, годуючи щодня новими справами проти Тимошенко, в які вже не вірить ніхто. Почніть із себе - ви піднімалися до влади на крові і трупах тисяч осіб і таким же шляхом йдете. Це вас і погубить", - зазначає він.

"Я вимагаю негайно припинити безпідставні звинувачення і переслідування моєї дружини Юлії Тимошенко і моєї родини", - підсумував Олександр Тимошенко.

Нагадаємо, Тимошенко засуджена Печерським районним судом Києва до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання "газових контрактів" з Росією в 2009 році. Апеляційний суд залишив чинним цей вирок. Нині вона відбуває покарання у Качанівській виправній колонії (Харків).

Чоловік Юлії Тимошенко Олександр вважає, що Європа має запровадити санкції проти української влади.

Луценка і Тимошенко під приводом лікування нібито хочуть вислати з України

Тюремники пропонували екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку просити про лікування за кордоном.

Про це в своєму Facebook написав депутат Володимир Ар'єв.

"Здається, влада намагається підставити головних політв'язнів - зробити їх "втікачами". Тюремники наполегливо радять Луценку написати заяву про лікування за кордоном", - написав він.

"Юра категорично відмовився. Сказав, що лікуватиметься тільки в Україні", - додав він.

Водночас газета "Сегодня" з посиланням на власні джерела повідомляє, що українська влада активно проробляє з європейцями можливість направлення екс-прем'єра Юлії Тимошенко на лікування до Німеччини.

За інформацією видання, це має відбутися у другій половині року, після чого у ЄС будуть розв'язані руки з питання угоди про асоціацію.

Тимчасом політолог Володимир Фесенко вважає, що Тимошенко можуть відправити на лікування одразу після виборів або напередодні них, щоб вона не складала конкуренцію президенту Януковичу.

"Якщо зробити це зараз, то вона встигне підлікуватись і повернутись до виборів, що невигідно владі. А повернути її в тюрму після цього буде непросто", - сказав він.

Схожу думку поділяє німецький політолог Александр Рар. На його думку, "навіть депортована Тимошенко створюватиме Януковичу менше проблем, ніж Тимошенко у в'язниці".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1036 | Додав: adminA | Теги: Чоловік Тимошенко звинувачує Януков, вбивстві тисяч людей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]