Чт, 2024-03-28, 20:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:04
Чоловік відкрив вогонь у кінотеатрі та був застрелений силовиками у німецькому місті Фірнхаймі
Інші останні Новини Європейського Союзу

Озброєний чоловік відкрив вогонь у кінотеатрі торгового центру Rhein-Neckar-Zentrum в німецькому місті Фірнхаймі (земля Гессен).

Про це повідомляє в четвер 23 червня інтернет-сайт німецької газети "Більд", передає "Інтерфакс-Україна".

З місця події надходять суперечливі дані. "Більд" повідомляє, що чоловік вистрілив у повітря. Люди, які знаходилися всередині, вибігли на вулицю. Газета не інформує про постраждалих.

Телерадіостанція "Німецька хвиля" повідомляє, що в результаті стрілянини постраждали від 20 до 50 осіб, але офіційного підтвердження цих даних у неї немає.

Поки також залишається невідомим, чи взяв чоловік заручників. Поліція оточила площу навколо кінотеатру. На місці події працює спецназ.

Як поінформував пізніше "Більд" з посиланням на міністерство внутрішніх справ землі Гессен, спецназівці застрелили людину, яка відкрила стрілянину в кінотеатрі.

Про мотиви дій злочинця жодних достовірних відомостей немає.

Немає певної інформації і про зброю, яку застосував той, хто стріляв. Судячи з кількості пострілів, зроблених злочинцем, він не використовував автоматичну зброю.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 773 | Додав: adminA | Теги: застрелений силовиками, чоловік, німецьке місто Фірнхайм, вогонь у кінотеатрі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]