Пт, 2024-04-19, 18:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:13
Чоловіком-поразкою Фаріон назвала Донія
Інші останні Політичні новини
Народний депутат Ірина Фаріон (ВО "Свобода") на сайті прес-служби партії відповіла на висловлювання Олеся Донія ("Батьківщина") щодо його небажання працювати з нею в одному комітеті.

"Я втішена, що моя присутність – це гарантоване відсіювання з комітету всілякої гнилі, позаяк відкриті вороги типу Партії регіонів чи комуністів приречені на очевидну боротьбу зі мною. " - сказала Фаріон.

"Донієві, очевидно, до снаги працювати з двома комуністами та двома "регіоналами" в комітеті, деякі з яких брутально зневажають державну мову, як наприклад, Зубчевський.

Тому-то мажоритарне ні риба ні м'ясо типу Донія у руках "регіонало"-комуністичної влади стає незугарним знаряддям для боротьби з усією опозицією, а зі "Свободою" передусім.

Його роль на львівському приватному каналі ЗІК яскраво це підтверджує. І ще одна прикрість із брудометачем в опозицію Донієм. Він зібрався підтримувати Гримчака по округові № 223 міста Києва, де на виборах здобув переконливу перемогу свободівець Юрко Левченко, але "регіональна" орда так злякалася його перемоги, що зусиллями своїх братків імени Пилипишина сфальсифікувала результат.

Так от, ВО "Батьківщина" пропонувала Донієві цей округ як мажоритарникові на виборах 2012 року, але цей слабосилий ніби політик відмовився. Бо хіба такі здатні боротися і змагатися?

Тому поїхав шукати легкої перемоги на Франківщину у патріотичних виборців цього краю… Огидно мати справу і в політиці, і в житті з такою нікчемною чоловічою поразкою. До речі, нещодавно вернулася з Коломиї.

Люди плюються на це повне вичерпання, за яке вони необачно проголосували. Направду, якщо через мене він не є в комітеті з питань освіти та науки, то "Свобода" неабияк заохочена, щоб таких чоловіків-поразок у Верховній Раді було якомога менше.

Роздвоєність свідомости, що у кращому випадкові характерна цьому чоловікові-поразці, а в гіршому – є його сутністю, – на жаль, промовисто підтверджена ще 2010 року, коли він не підтримав постанови В'ячеслава Кириленка про відставку Табачника, а потому начебто відкликав свій голос.

І завдяки таким як він міністерство і досі табачне… Повторив він свій "подвиг" і вчора, 24 жовтня 2013 року, проголосувавши, до речі, разом із Дубневичем, за поправку до законопроєкту "Про внесення змін до Податкового кодексу України", що внеможливлює Кличкові балотуватися у президенти як нещодавньому платникові податків за межами України. І ось під вечір роздвоєний депутат знову лементує про відкликання свого голосу як неабиякої заслуги перед всеукраїнською справедливістю. Мабуть, слова апостола Якова саме про такий тип людини:

"Двоєдушні люди нетверді в путях своїх, тобто люди з роздвоєною думкою, що не знають, де правда, де брехня, ні за ким, ні кудою йти, і з роздвоєною душею – які не вміють всім серцем горіти вірою і поривом до одного, хитаючись між добром і злом, між правим і лівим, – завше будуть нетверді в путях своїх".

Звідси і їхні комплекси псевдогенералів з відсутністю власного війська. Бо хто тяжітиме до розхитаного тіла з запамороченою головою?" - резюмувала вона

Нагадаємо, раніше Доній заявив, що що "Свобода" підіграє владі, а з Фаріон неможливо працювати.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 926 | Додав: adminA | Теги: Фаріон, Донія, чоловіком-поразкою | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]