Сб, 2024-04-20, 01:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:14
Чому їздила на службовому авто до Louis Vuitton, пояснила Богатирьова
Інші останні Політичні новини

Міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова заявляє, що розмовляла із президентом Віктором Януковичем про те, що вона на службовій машині їздила в магазин Louis Vuitton. Про це вона розповіла в інтерв'ю журналу "Кореспондент".

"Я спілкувалася з ним (Януковичем) щодо ситуації в цілому, а потім він каже мені: "Ти читала, що написали?". Я пояснила йому, що і як", - розповіла Богатирьова. Вона також пошкодувала, що депутат Олег Ляшко, який і зняв її відвідування Louis Vuitton, не зайшов у магазин.

"Тоді він побачив би, що ми нічого не купували", - сказала Богатирьова.

"Ми верталися з відрядження - розглядали можливість відкриття перинатального центру в одній з найстарших установ країни, клініці Грищенка в Харкові. Отже, ми їхали додому. Машина була службова, тому що мене забирали з аеропорту. Я недалеко там живу, от я й кажу, що треба заїхати в магазин, оскільки мене попросили передати гроші за подарунок, який там брали. Мені про цю ситуацію сказали всі", - розповіла Богатирьова.

Зазначимо, Ляшко зняв, як Богатирьова на службовому авто їздила в магазин Louis Vuitton. Згідно з законодавством, службовий автомобіль заборонено використовувати в особистих цілях.

Богатирьова пішла до помаранчевих, щоб врятувати "регіоналів"

Міністр охорони здоров'я Богатирьова заявила, що прийняла пропозицію стати секретарем РНБО в помаранчевій команді, щоб захистити "регіоналів". Про це вона сказала в інтерв'ю.

"Я скажу так: це рішення (стати секретарем РНБО) дозволило за якийсь час знизити політичну напругу й крок за кроком ліквідувати ті політичні репресії, які почалися у відношенні моїх політичних соратників", - сказала вона.

"Робила все що могла, щоб відносини влади й опозиції стали цивілізованими, відповідальними. Має пройти ще якийсь час, щоб ми всі усвідомили складність минулого і пережитого", - додала Богатирьова.

"Особисто я бачила можливість у посаді секретаря РНБО мінімізувати ризики й зробити все, щоб репресії щодо членів нашої команди припинилися", - сказала вона.

"І сьогодні, незважаючи на колосальні втрати, які я понесла, якби знову встало питання про те, щоб захистити команду й прийняти виклик, я б пішла на цей крок", - заявила Богатирьова. При цьому вона відмовилася називати прізвища тих однопартійців, яких вона "вивела з-під удару".

"Це мої соратники й однодумці", - сказала вона.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1101 | Додав: admin | Теги: Богатирьова, Louis Vuitton | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]