Чт, 2024-03-28, 16:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:39
Чому Кличко не відвідує акції "Вставай, Україно!" - Аваков пояснив
Інші останні Політичні новини
Після послання Юлії Тимошенко опозиційні депутати більше працюють з громадянами, а мітинги стали лише результативною частиною цієї роботи. Про це народний депутат від "Батьківщини" Арсен Аваков заявив в ефірі 5 каналу.

"Давайте не будемо піддаватися шаблонам, а справді, може, прочитаємо, що написала Юлія Тимошенко - вона написала, що досить розгойдувати країну, досить качати човен, є дуже серйозна небезпека перекинутися, коли йдеться з одного боку про акцію "Вставай Україна!", а з другого боку про "антифашистські марші", - заявив 13 червня Аваков.

За його словами, йшлося про те, що Тимошенко звернулася до обох сторін, "щоб це було припинено, змінено риторику".

"З іншого боку, вона каже, що вихід з цієї ситуації - це йти до людей. Зараз опозиція трохи змінила формат акції "Вставай, Україно!" і йде до людей. Перед акцією тепер ми проробляємо зовсім іншу роботу - виїжджають депутати, ми працюємо. Акції - лише вістря списа зараз, це результуюча частину роботи, і так буде надалі", - зазначив депутат.

Крім того, Аваков вважає, що партія "УДАР" змінила свою позицію щодо участі в акції "Вставай, Україно!", про що свідчить відсутність на останніх двох акціях лідера УДАРу Віталія Кличка.

"Чому УДАР не бере участі - це вибір кожного. Не потрібно дивуватися - це три різні політичні сили. Більше того, не потрібно один одного обманювати, якщо Кличка не було ні в перший, ні в другий раз - це симптом позиції, скажу акуратно. І це нормально, у них своя позиція є щодо цього, свій погляд, давайте не будемо підміняти форму змістом. Нам потрібен зміст, а ми обговорюємо форму", - підсумував Аваков.

Як повідомлялося, 29 травня було оприлюднено статтю Тимошенко, в якій та закликала політиків відмовитися від використання мовних та історичних антагонізмів у політичних та виборчих технологіях і заявити про взаємне припинення акції "Вставай, Україно!" і так званого "антифашистського" руху.

Однак після цієї заяви опозиція провела кілька акцій "Вставай, Україно!". Так, вчора, 13 червня, акція відбулася у Миколаєві.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 891 | Додав: adminA | Теги: акції Вставай, Україно!, аваков, кличко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]